Με μεγάλη χαρά θα παρουσιάσουμε στα πλαίσια της έκθεσης Expo Creta 2016 δύο νέα σεμινάρια της εταιρείας μας με τίτλο: το Blogging συναντά τα Social Media και το: η σπουδαιότητα των Social Media στην επαγγελματική μας ζωή.

Μέσα από τα πλαίσια του θεσμού που ακούει στο όνομα  moreSocial.gr, δύο νέα σεμινάρια θα παρουσιαστούν το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Γούβες, στα πλαίσια της έκθεσης Expo Creta 2016 της Alfa Expo.

Τα events στην σελίδα μας στο Facebook:

Σεμινάριο: Το Blogging συναντά τα Social Media

και

Σεμινάριο: η σπουδαιότητα των Social Media στην επαγγελματική μας ζωή


Το σεμινάριο έχει ως σκοπό την μετάδοση των απαραίτητων γνώσεων, με την παρουσίαση των κατάλληλων τεχνικών, για την αποτελεσματική και οικονομική προβολή μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο σεμινάριο more social χρησιμοποιούνται τα κατάλληλα έντυπα, slides και βίντεο, από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

Η εταιρεία πληροφορικής imonline έχει στο ενεργητικό της 3 Google Certified Specialists και είναι Google Partner. Επίσης διαχειριζόμαστε δεκάδες σελίδες στο Facebook, μερικές από τις οποίες ξεπερνούν τα 30.000 likes, πράγμα που μας καθιστά ιδανικούς για ρεαλιστικά παραδείγματα και αληθινά case studies.