Με μεγάλη χαρά θα παρουσιάσουμε στα πλαίσια της έκθεσης Τουριστικών Ειδών Δώρων - Λαϊκής Τέχνης & Αξεσουάρ, στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Κρήτης ΔΕΚΚ, ένα νέο σεμινάριο της εταιρείας μας με τίτλο: Τουρισμός σημαίνει social media.

Μέσα από τα πλαίσια του θεσμού που ακούει στο όνομα  moreSocial.gr, το νέο σεμινάριο θα παρουσιαστεί το Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Ιανουρίου 2019 και ώρα 17:00 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Γούβες, στα πλαίσια της έκθεσης της Alfa Expo.

Το event στο Facebook:

Τουρισμός σημαίνει social media


Το σεμινάριο έχει ως σκοπό την μετάδοση των απαραίτητων γνώσεων, με την παρουσίαση των κατάλληλων τεχνικών, για την αποτελεσματική και οικονομική προβολή μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο σεμινάριο more social χρησιμοποιούνται τα κατάλληλα έντυπα, slides και βίντεο, από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

Η εταιρεία πληροφορικής imonline έχει στο ενεργητικό της 3 Google Certified Specialists και είναι Google Partner. Επίσης διαχειριζόμαστε δεκάδες σελίδες στο Facebook, μερικές από τις οποίες ξεπερνούν τα 50.000 likes, πράγμα που μας καθιστά ιδανικούς για ρεαλιστικά παραδείγματα και αληθινά case studies.